Novosti

Međunarodni sajam chartera

2.veljača 2015.

Treći specijalizirani nautički sajam International Charter Expo 2015 – ICE’15 koji će se održati od 6. do 8. veljače u Opatiji u dvorani Marino Cvetković okupit će stotinjak charter kompanije iz 13 različitih svjetskih destinacija i više od 130 charter agencija iz 25 zemalja.

Sajam se održava u organizaciji tvrtke Jadranski skiperi d.o.o., pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva turizma i Grada Opatije, a riječ je o najvećem susretu charter biznisa na svijetu koji okuplja sve relevantne dionike charter biznisa i jedinstvena je prilika charter kompanijama da se na jednom mjestu susretnu s velikim brojem charter agencija te s dobavljačima roba i usluga važnih za njihove poslovanje.

Osim charter kompanija i agencija na sajmu će se predstaviti i više od 200 hrvatskih i stranih dobavljača opreme i pružatelja usluga relevantnih za charter industriju; osiguravajuće kuće, leasing kuće, jedrari, proizvođači vanbrodskih motora, gumenjaka, elektronike i ostali.

Sajamska priredba otvorena je isključivo za poslovne posjetitelje, predstavnike državnih i javnih institucija te medije.

« Povratak na listu novosti