Grand Hotel Adriatic

   

KONTAKT

Grand Hotel Adriatic
Kongresni odjel
Tel: +385 51 719 012
Fax: +385 51 719 015
info@hotel-adriatic.hr
www.hotel-adriatic.hr
Hotel Adriatic smješten je na desetak minuta udaljenosti od centra Opatije, u blizini mora s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev.
Kompleks se sastoji od zgrade Adriatic I kategorije četiri zvjezdice, te Adriatic II kategorije tri zvjezdice. Kompleks ima zajedničku recepciju i zajedničke hotelske sadržaje.
Sve sobe i apartmani su klimatizirani, opremljeni tušem ili kupaonicom s WC-om, satelitskom televizijom, kabelskom televizijom, mini-barom, direktnom telefonskom linijom, te sušilom za kosu. U odličnom izboru lokalnih ili internacionalnih specijaliteta možete uživati u tri restorana: nedavno obnovljenoj Nimfi i Adriaticu koji se nalaze unutar hotela, te restoranu Plaža smještenom na vlastitoj hotelskoj plaži.
U hotelu Adriatic nalazi se i Casino Adriatic, s panoramskim pogledom na Kvarner i otoke, a na raspolaganju je i parking.

Grand Hotel Adriatic raspolaže velikim kongresnim centrom u kojemu dominira amfiteatralna kongresna dvorana s 550 mjesta s velikim holom koji se može koristiti kao izložbeni prostor.
Osim velike kongresne dvorana, na raspolaganju je još sedam manjih dvorana za sastanke koje mogu primiti od 14 do 150 osoba. Dvorana Camelia I je kapaciteta 35 osoba, dok su dvorane Camelia II i  Fortuna kapaciteta 120 osoba.
Kongresni centar posjeduje najmoderniju audio-vizualnu opremu te stručnu tehničku podršku. 
Svojim gostima Grand Hotel Adriatic nudi uslugu transfera vlastitim kombi-vozilima.