Remisens Premium Hotel Ambasador

   

KONTAKT

Liburnia Riviera Hoteli
Služba kongresa
Tel: +385 51 710 304, 710 323
Fax: +385 51 710 409
kongresi@remisens.com
www.remisens.com
Remisens Premium Hotel Ambasador jedan je od najpoznatijih opatijskih hotela. Kategoriziran je s pet zvjezdica, a zahvaljujući položaju na ulazu u centar grada, svi su sadržaji lako dostupni pješice. Hotel se nalazi na obali prekrasnog Kvarnerskog zaljeva u neposrednoj blizini šetnice Lungomare.
Smještaj se nudi u 200 soba i apartmana s balkonom, a sve su sobe klimatizirane te moderno uređene i opremljene. Osim samog hotela, smještaj je osiguran i u Remisens Premium & Romantic Vili Ambasador kategorije četiri zvjezdice smještenoj neposredno do samog hotela.
Hotel posjeduje 100 vanjskih parkirnih mjesta te 60 mjesta u unutarnjoj garaži.

Moderni kongresni centar zadovoljava potrebe organizacije skupova različitih veličina, od manjih radionica do velikih konferencija i kongresa. Sastoji se od velike kongresne dvorane koja se po potrebi može pregrađivati, te 7 manjih dvorana smještenih u prizemlju, koje se također mogu spajati i razdvajati prema potrebama organizatora.
Svi kapaciteti imaju dnevno svjetlo, a velika kongresna dvorana ima i poseban ulaz te predprostor koji može poslužiti za izložbe ili pauze za kavu.
Posebnost je svakako mogućnost organiziranja domjenaka, zabava ili drugih događanja direktno uz vanjski otvoreni bazen.