Team building

Trekking i orijentaciju u prirodi možete započeti šetnjom odabranim stazama Parka prirode Učka, i uživanjem u prekrasnim krajolicima uz pratnju vodiča. Kako biste potaknuli sportski duh, nadopunite svoju aktivnost snalaženjem u prirodi pomoću karte i kompasa ili GPS-a, te pronađite zadane kontrolne točke.

Učka je idealna destinacija i za rekreacijsko istraživanje spilja (caving) i slobodno penjanje te natjecanje timova u svladavanju prepreka poput spilja i strmih litica. Naučite tehniku spuštanja niz liticu ili stijenu konopom, ili se spustite u čarobni svijet krškog podzemlja uz pratnju stručnog speleološkog vodiča i uz svu potrebnu opremu.

Biciklom se na Kvarneru mogu prijeći obala, otoci i gorje na više od 1300 km obilježenih biciklističkih staza. Raznolikost Zahvaljujući raznolikosti krajolika i terena, vaša vožnja biciklom bit će uvijek zanimljiva i dinamična, bez obzira vozite li sami, u organiziranim turama, ili s vodičima.

Sea kayaking je poput šetnje po moru. Pogledom potražite dupine, divite se morskim nazubljenim grebenima i skrivenim špiljama, i doživite najljepši zalazak sunca. Ne morate biti niti sportaš niti dobar veslač.