Milenij GH 4 opatijska cvijeta

   

KONTAKT

Milenij hoteli
Kongresni odjel
Tel: +385 51 278 004
Fax: +385 51 278 021
info@milenijhoteli.hr 
www.milenijhoteli.hr

Milenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta smješten je u samom centru Opatije uz poznatu šetnicu Lungomare u blizini jednog od najljepših gradskih parkova – parka Angiolina. Sastoji se od četiri međusobno povezane vile (Camellia, Magnolia, Wisteria i Melia) u kojima se nalaze ukupno 248 luksuzno i stilski uređene smještajne jedinice.
U restoranu Camellia ponuda jela temelji se na zdravoj kuhinji proizašloj iz gastronomskih običaja Kvarnera i Primorja te hrvatskim nacionalnim jelima. Tu su još i Lobby bar Camellia, kavana Grand u kojoj možete uživati u pralinama proizvedenima prema švicarskoj recepturi, te Oleandar bar s prekrasnim pogledom na Kvarner.
Hotel raspolaže čuvanom unutarnjom garažom s 200 parkirnih mjesta koja je liftom povezana s hotelom.

Moderni kongresni centar Milenij Grand Hotela 4 opatijska cvijeta sastoji se od sedam multifunkcionalnih, polivalentnih dvorana i sala za sastanke. Odvojen je od ostalih sadržaja hotela i kapaciteta je 1000 sudionika.
U prizemlju su odmah na ulazu smješteni business centar te dvorane Lavanda površine 156 m² koje se po potrebi mogu razdvajati na manje dvorane za prezentacije i sastanke.

Na drugom katu nalazi se najveća dvorana Orhideja, kapaciteta 400 osoba sa stolicama u fiksnoj kazališnoj postavi. Pauze za kavu  moguće je organizirati direktno ispred dvorane.

Dvorane Mimoza nalaze se na trećem katu a sastoje se od tri dijela koji se po potrebi mogu spojiti u jedan prostor ukupne površine 271 m². Ispred dvorane nalazi se veliki prostor za domjenke ili pauze za kavu, a ovdje se mogu organizirati i gala večere.

Mogućnost organizacije zabava kraj bazena.