Hotel Milenij

  

KONTAKT

Milenij hoteli
Kongresni odjel
Tel: +385 51 278 004
Fax: +385 51 278 021
info@milenijhoteli.hr 
www.milenijhoteli.hr

Hotel Milenij jedan je od tri opatijska hotela kategorije pet zvjezdica, član grupacije Milenij hoteli i izvrstan je izbor za odmor ili poslovni boravak. Smješten je u samom centru Opatije, neposredno uz more i poznato obalno šetalište Lungomare. Glavna hotelska zgrada predstavlja kombinaciju klasične austro-ugarske arhitekture i modernog stilskog uređenja.
Ukupno 125 soba i apartmana s pogledom na more smješteno je u dvije zgrade – Milenij i Milenij Sv. Jakov. U sklopu hotela nalaze se dva à la carte restorana - Argonauti i Sv. Jakov, lobby bar Madonnina, te kavana Wagner s prostranom terasom i odličnim izborom dnevno svježih domaćih kolača, slastica i ručno rađenih čokoladnih pralina. U hotelu su također i Milenij exclusive shop s ponudom vrhunskih modnih marki te drugi ekskluzivni dućani.

Kongresni centar hotela Milenij raspolaže s dvije velike dvorane i četiri manje sale. Ukupni je kapacitet 300 osoba.
Najveća dvorana Milenij kapaciteta je 220 mjesta i po potrebi se može podijeliti na dvije manje dvorane. Spojena je s velikom terasom s pogledom na more na kojoj se mogu organizirati domjenci i zabave. Ukupna površina uključujući foaje u kojemu može biti izložbeni prostor ili pauza za kavu iznosi 228 m².
Kongresni centar u potpunosti je opremljen najmodernijom audio-vizualnom opremom i idealan je za manje ili srednje sastanke te seminare i prezentacije.
Hotel posjeduje zatvorenu garažu.