Remisens Hotel Admiral

   

KONTAKT

Liburnia Riviera Hoteli
Služba kongresa
Tel: +385 51 710 304, 710 323
Fax: +385 51 710 409
kongresi@remisens.com
www.remisens.com

Remisens Hotel Admiral jedan je od najatraktivnijih hotela u Opatiji, smješten neposredno uz poznato obalno šetalište Lungomare. Jedini je hotel u Opatiji koji posjeduje vlastitu nautičku marinu.
Hotel je nedavno obnovljen, a svih 180 soba i apartmana opremljeno je balkonom s pogledom na more. Sobe su klimatizirane, a unutar hotela gostima su na raspolaganju i taverna i pizzeria s terasom, aperitiv bar, mocca bar, kavana s terasom, razne prodavaonice te zatvorena garaža.
Hotel posjeduje otvoreni bazen smješten uz samu marinu, te zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom. Unutar hotela nalaze se i fitness i wellness centar.

Kongresni kapaciteti hotela Admiral sastoje se od jedne veće kongresne dvorane za 160 osoba s dnevnim svjetlom i pogledom na marinu. Tri manje dvorane mogu primiti od 30 - 100 osoba, a po potrebi se mogu spojiti u jedan prostor.
Sve dvorane imaju dnevno svjetlo i direktan izlaz na terasu iznad marine. Prostor na ulazu u dvorane može poslužiti za izložbe ili pauze za kavu.