Hotel Kvarner

    

KONTAKT

Liburnia Riviera Hoteli
Služba kongresa
Tel: +385 51 710 304, 710 323
Fax: +385 51 710 409
kongresi@remisens.com
www.remisens.com
Hotel Kvarner najstariji je hotel na Jadranu, izgrađen 1884. godine.
Sjaj i raskoš hotel je zadržao sve do danas, kada je domaćin nekih od najvećih opatijskih manifestacija i događanja. Kvarner raspolaže s ukupno 56 soba i apartmana, a smješten je u najljepšem opatijskom parku, neposredno uz more. Svi sadržaji u središtu grada dostupni su pješice.
Neposredno uz veliku hotelsku terasu smješten je otvoreni bazen, a hotel posjeduje i vlastitu plažu, zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom te saunu, a gostima je na raspolaganju i usluga masaže.
Parking na otvorenom osiguran je ispred hotela.

Kongresni sadržaji hotela Kvarner sastoje se iz prekrasne Kristalne dvorane površine 655 m² kapaciteta od 250 do 900 osoba, te Crvenog salona i salona za sastanke koji mogu primiti od 25 do 100 osoba.
Velika vanjska terasa površine je 400 m² i direktno je povezana s Kristalnom dvoranom. Odličan je prostor za svečanosti otvaranja konferencija, domjenke i slična događanja. Na terasu se po potrebi mogu postaviti šatori, dok se sama dvorana može podijeliti u dva prostora za manje konferencije.
Dvorana ima potpuno odvojen glavni ulaz s pretprostorom na kojemu može biti kongresna recepcija s garderobom ili izložbeni prostori.