Wellness

Bez obzira doživljavate li wellness kao način opuštanja duha i tijela, kao mogućnost pronalaženja izgubljene unutrašnje ravnoteže, ili jednostavno kao priliku za bijeg od svakodnevice, jedno je sigurno: u Opatiji ćete definitivno pronaći ono što tražite. Jer Opatija, stara dama turizma, ponudit će vam nezaboravne wellness sadržaje.

Opatijska mikroklima idealna je za opušteno uživanje s odmakom od velegradske gužve. To dokazuje i povijest zdravstvenog turizma u Opatiji koja je imala pregršt blistavih trenutaka. Opatiju su kao svoju odmorišnu ili wellness destinaciju birali pripadnici aristokracije i plemstva iz cijele Europe, kao i brojni književnici, glazbenici i ostali umjetnici. Opatija je u proteklih više od stotinu godina često bila na prvom mjestu liste destinacija u kojima je aristokracija mogla uživati u liječničkim tretmanima namijenjenima sprečavanju nastanka zdravstvenih problema.

Povijest koja krasi Opatiju odličan je temelj za ono što ona nudi i danas. U krugu od samo nekoliko kilometara, svakom gostu u Opatiji dostupno je ukupno 12 wellness & SPA centara s vrhunskom ponudom usluga i sadržaja.
Spomenimo moderan i luksuzno opremljen Five Elements Wellness & Spa u hotelu Ambasador.
Tu je zatim Grand Hotel Adriatic, koji je na poseban način spojio ekskluzivne rituale vlastitim kozmetičkim brandom Essentia Adriatica s uživanjem u vrhunski pripremljenim gastronomskim specijalitetima.
Hoteli iz grupacije Milenij - Grand Hotel 4 opatijska cvijeta i Milenij - razmaziti će vas ekskluzivnim ritualima i vrhunskim tretmanima.
Wellness sadržaji hotela Miramar odvest će vas u svijet nekadašnje austrougarske Opatije kombinacijom vrhunskih tretmana, usluge i ambijenta.
Thalasso Wellness Centar objedinit će sve navedeno, i u modernom ambijentu skrojiti wellness paket po vašoj mjeri – od masaže, beauty tretmana, fitnessa do SPA zone i relaxa.
I na kraju, brojni manji objekti ponuditi će vam savršene wellness trenutke. Villa Kapetanović poziva na uživanje u mirnom i intimnom spa centru Laurus i vrhunskim tretmanima. Hotel Bristol pruža idealnu kombinaciju odmora za duh i tijelo, a hotel Mozart ponudit će vam i neke novitete poput japanske kupelji.

Želja nam je da sami probate, razmislite i otkrijete gdje ste najviše uživali i kamo se želite ponovo vratiti, kako biste još jednom napunili baterije prije novih radnih zadataka.