Incentive & Team Building

U Opatiji i njezinoj bližoj ili široj okolici postoje idealne mogućnosti za organizacijupoticajnih putovanja i motivacijskih programa. Tu će ponešto za sebe naći adrenalinski ovisnici, zaljubljenici u povijest no i svi oni koji jednostavno žele provesti aktivan timski dan na otvorenom.

Planina Učka odlična je lokacija za brojne aktivnosti, bilo da se radi o pješačenju koje će osim snalaženja u prirodi i upoznavanja flore i faune sudionicima pokazati i najljepše kvarnerske i istarske vedute, ili pak o opuštajućem no opet izazovnom bicikliranju zelenim obroncima.

Vožnja kajakom od Opatije do Lovrana poslužit će ne samo kao sportska aktivnost, već i kao svojevrsni razgled najljepših opatijskih atrakcija s morske strane, tek uz šum vesla na moru. Što se team building aktivnosti tiče, ograničenja gotovo da ne postoje. Za one koji žele malo ojačati mišiće i naučiti nešto novo tu je free climbing u Medveji, Mošćeničkoj Dragi i Brseču.

Zabava za sve generacije je naravno i olimpijada tradicionalnih sportova, gdje ćete se okušati u pljočkanju, bacanju kamena s ramena, alki, potezanju konopa ili pak bacanju konjskih potkova. Na taj način pokazat ćemo vam stare hrvatske sportove i dio naše kulture natjecanja i druženja. Opatijska povijest zahvalna je tema za team building. Kroz opatijske priče pronalazit ćete atraktivne gradske lokacije na kojima će vam ribari, pralje ili mornari ispričati sve o povijesti grada i ljudima koji su je stvarali, a foto safari ponudit će vam nekadašnje fotografije i zatražiti da poneki njihov detalj potražite i fotografirate kako izgleda danas.

X
X