Više od 50 predavača iz hotela i turističkog sektora iz cijelog svijeta te više od 300 sudionika okupit će se od 13.-15. studenog 2019. u Amadria Parku u Opatiji na petom izdanju Best Stay konferencije.
Best Stay konferencija, koja je s organizacijom započela 2015. godine, za cilj ima okupiti i povezati vodeće hotelijere u regiji, te se iz godinu u godinu razvila u međunarodnu konferenciju sa sudionicima iz Velike Britanije, Belgije, SAD-a, Turske, Crne Gore, Njemačke, Danske, Hrvatske, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije i drugih zemalja. Kao inovativan događaj za najbolje u turizmu koji ima snažan utjecaj na razvoj turističke ponude, cilj je omogućiti sudionicima najbolje domaće, regionalne i međunarodne primjere iz prakse nagrađivanih hotela. Organizatori konferencije Proper d.o.o. i Lider media napominju da će se tijekom tri dana trajanja konferencije predstaviti uspješne studije slučaja, prezentacije i panel rasprave kako bi se svi hotelijeri željni novih znanja, vještina i uspjeha upoznali s najnovijim svjetskim trendovima i tehnologijama.

Lista potvrđenih govornika, raste iz dana u dan, a do sada na Best Stay dolaze:
● Gabriela Ditetova, generalni menadžer, Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade
● Miloš Cerović, generalni menadžer, InterContinental Ljubljana
● Sanela Omerčahić, direktor hotela, Hotel Bellevue Dubrovnik
● Vladimir Marinković, generalni menadžer, Saint Ten Hotel
● Aldo Krizmanić, generalni menadžer, Roxanich Wine & Heritage Hotel

Budući da je fokus konferencije na kvaliteti, a ne na čim većem broju sudionika, broj ulaznica je limitiran pa požurite po svoju ako želite biti dio ovog događaja. Posjetite web-stranicu konferencije www.beststayevent.com i registrirajte se do 15. rujna s povoljnijom cijenom ranog popusta.

Vidimo se u Opatiji!

X
X