Kongresni ured Opatija će od 19.-21.03. sudjelovati na prvoj hrvatskoj B2B kongresnoj burzi MEETEX – Croatian Meeting Experience Summit – koja će okupiti 60 inozemnih poslovnih kupaca, tj. specijaliziranih agencija, korporacija i međunarodnih strukovnih udruženja u The Westin Zagreb Hotelu, u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma (HUPKT) i tvrtke Inovativni eventi.
Cilj MEETEX-a je povezivanje hrvatskih ponuđača i inozemnih kupaca iz segmenta poslovnog turizma. Među inozemnim kupcima nalaze se predstavnici iz 20tak europskih zemalja, a svoju ponudu predstavit će čak 72 izlagača iz Hrvatske, od kojih je 56 iz hotelskih kuća, agencija PCO (Professional Congress Organizer) i DMC (Destination Management Company) te turističkih zajednica. Dodatnih 16 izlagača će biti iz tvrtki pružatelja tehničko-produkcijskih usluga u poslovnom turizmu.
Kroz 2 radna dana prve nacionalne kongresne burze održat de se gotovo 1300 unaprijed dogovorenih poslovnih sastanaka, a raspored Kongresnog ureda je popunjen sa svih 27 termina za sastanke.
Uz Kongresni ured Opatija na MEETEX-u će se predstaviti Liburnia Riviera Hoteli i Amadria Park hoteli, kao predstavnici Opatije. Više o MEETEX-u na www.meetex.eu  

Priopćenje za medije prije MEETEX-a, Zagreb, 19_21 ožujka 2019

 

X
X