Na on line sjednici Generalne skupštine Skål International udruženja održanoj 17. listopada Skål klubu Kvarner jednoglasno je potvrđeno domaćinstvo Svjetskog Skål kongresa, koji će se održati od 13. do 18. listopada 2022. godine.

Kako je, nažalost, zbog pandemije Covid-19 virusom otkazan ovogodišnji Skål kongres, koji se upravo ovih dana trebao održati u Opatiji i Rijeci, pod motom “SKÅL CONGRESS IN THE EUROPEAN CAPITAL OF CULTURE 2020”, turistički djelatnici s Kvarnera nisu odustali od jedinstvene prilike da predstave svoju regiju predstavnicima najvećeg svjetskog udruženja turističkih profesionalaca.

Ponovljenu zahtjevnu kandidaturu Kvarnera, Opatije i Rijeke na sjednici Generalne skupštine predstavila je dr.sc. Irena Peršić Živadinov (predsjednica Skål Kluba Kvarner u dva mandata i direktorica TZ Kvarnera) te je Kvarneru jednoglasno i uz veliku podršku kolega iz cijelog svijeta povjereno domaćinstvo ovog događanja koje ima nemjerljiv značaj za turizam destinacije i cijele Hrvatske. Tamara Černeka, predsjednica Skål kluba Kvarner je u uvodnom obraćanju naglasila da su trenutni izazovi i kriza s kojom se suočava svjetski turizam učvrstio želju turističkih djelatnika s Kvarnera da domaćinstvo 2022. godine bude besprijekorno odrađeno.

X
X