Turistička zajednica grada Opatije jučer je, putem on-line događanja „Incentive and Vacation in Croatia 2021“, mnogobrojnim utjecajnim poljskim agentima prezentirala turističku ponudu Opatije s naglaskom na segment poslovnog turizma. Tijekom prezentacije posebno je istaknuta stogodišnja tradicija kongresnog turizma u Opatiji kao i njen status jedne od najbojih kongresnih destinacija u Hrvatskoj. Agentima su predstavljene i brojne mogućnosti organizacije incentive putovanja i poslovnih događanja u Opatiji i okolici, predstavljene komparativne prednosti Opatije, a posebno su informirani o trenutnoj sve povoljnijoj epidemiološkoj situaciji kao i o dostupnosti turističkih i zdravstvenih usluga u destinaciji.
On line događanje „Incentive and Vacation in Croatia 2021“ realizirano je u organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj i SITE Poland (poljski ogranak međunarodnog udruženja incentive agencija), a uz TZG Opatija na webinaru su sudjelovali su TZG Dubrovnika, TZG Zagreb, Udruga jedinstvenih hrvatskih hotela Stories, poljska tvrtka Alab, proizvođač BAT testova, kao i nacionalni zračni prijevoznik LOT koji je predstavio red letenja za Hrvatsku uključujuči i zračnu linija Varšava – Rijeka.
– Nastup na „Incentive and Vacation in Croatia 2021“ je još jedan u nizu predstvaljanja turističke ponude Opatije poljskom tržištu, od kojeg i ove godine očekujemo da će se pozicionirati u TOP 10 emitivnih tržišta Opatije. – stoji u izjavi Suzi Petričić, direktorice opatijske turističke zajednice.

X
X